Bliv kontaktet

Bliv medlem af BestyrelsesInstituttets Netværk

– viden, møder, sparring, værktøjer og rekruttering

Vi har skabt tre typer medlemskaber, der identificerer og styrker enhver virksomhed, forening og organisations bestyrelsesarbejde.

Tre forskellige fora hvor:

  • Ejerledere finder praktiske værktøjer og sparring, der vækster virksomheden.
  • Organisationer og foreninger får sparring til at løfte resultaterne.
  • Bestyrelser finder viden om, hvordan de sikrer det værdiskabende arbejde.
  • Du finder sparring og rådgivning til bestyrelsesarbejde, uddannelse, rekruttering – og øger din bestyrelsesfaglige indsigt!

Find det medlemskab, der passer dig, i skemaet herunder.


Mindre end et halvt år efter, jeg er trådt ind i BestyrelsesInstituttets netværk begynder bestyrelsesposterne at komme. Jeg har været til samtale med to virksomheder, der skal have ny bestyrelsesmedlem og forventer at indtræde i løbet af den kommende periode.  – Richard Løwe, Balance in Business


Medlemskaber og fordele

Bliv medlem

Tilmeld dig BASIS-medlemskab her

Kender du lidt til bestyrelsesarbejde og har brug for holde din viden opdateret og ikke savner fysiske netværksmøder, er basismedlemskabet til dig. Her får du grundlæggende viden om det faglige indhold i et aktivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Optagelseskrav: Ingen. Pris: Årligt medlemskab kr. 1.500,- ekskl. moms.


Tilmeld dig SØLV-medlemskab her

Ejerledere, direktions- og bestyrelsesmedlemmer, der søger viden og sparring, og ønsker at deltage mere proaktivt i bestyrelse- og ledelseregi. Medlemskabet styrker din bestyrelsesfaglige viden, så du kan blive bedre til at udnytte bestyrelsen og du bliver skarp på, hvordan du skaber en bestyrelse til din egen virksomhed. Du får mulighed for at blive rekrutteret til bestyrelser og kan deltage i medlemskaber. Optagelseskrav: Ingen. Pris: Årligt medlemsskab kr. 6.000,- ekskl. moms.


Ansøg om PLATIN optagelse

Platin medlemskabet henvender sig specifikt til lederne i små og mellemstore virksomheder (SMV). Udover netværket Boardmembers Club er der flere fordele. Platin medlemskabet er vores foretrukne rekrutteringsplatform, da vi igennem netværket lærer deltagernes kompetencer godt at kende.  Møderne foregår i et bestyrelsesfagligt miljø, med deltagerantal på max 25 pr. gruppe. Pris: Årligt medlemsskab kr. 18.000,- ekskl. moms og transportomkostninger. Inkl. overnatninger og forplejning samt materiale. Optagelsessamtale er obligatorisk.