bestyrelsespost

Det var en dør, der åbnede sig – med nye uundværlig indsigter og muligheder, som jeg vil undersøge Tak.

Tag minikurset hvis bestyrelsesarbejde er relativt nyt for dig eller hvis du ikke er “professionel” endnu. Du vil blive mere afklaret.

Connie D. Hansen

Det var et meget interessant arrangement. Tak til Leif Boa – jeres uddannelse skiller sig ud med at være en praktisk uddannelse, der kan bruges fra dag 1. Den er ikke glemt!

Karen GrønBankdirektør

Til dig der vil gøre en forskel, er interesseret i at få støvet din bestyrelse af, eller selv kaste sig ud i bestyrelsesarbejdets kunst, så kan jeg varmt anbefale mini-kurset som en start, Har været til et top-inspirerende arrangement med Leif Boa, og er yderst positiv over dagens udbytte, opdatering på selskabsloven og input til at bibringe merværdi til firmaets bundlinje. Prøv det … også som nuværende bestyrelsesmedlem, vil du kunne finde inspiration.

Nanna FeldBoardmembers Club deltager, Resiliens.dk

Uddannelse og udvikling af dine kompetencer

Noget af det, der ligger os rigtigt meget på sinde er at skabe de bedste muligheder for dig, der er bestyrelseskandidat. Og vi vil rigtigt gerne se at dine kompetencer kommer i spil. Mange bestyrelser er bagud i forhold til udviklingen af særlige kompetencer i  bestyrelsen, overholdelse af lovgivningsmæssige krav, vækstmuligheder, innovation, digitalisering etc. Det vil vi gerne være med til at ændre – og du kan være med i front.

Gennem os kan du styrke din bestyrelsesprofil med konkrete værktøjer og metoder. Du kan få praktisk uddannelse, udviklende seminarer og inspirerende netværk – og få tilbud om bestyrelsesposter.

Vi føler en særlig forpligtelse overfor både dig som kandidat og for virksomheder til at være katalysator for, at samarbejdet kommer bedst muligt fra start. Det kræver, at vi har et indgående kendskab til de personer, som skal arbejde sammen. Det får vi, når du deltager i et af vores netværk, på uddannelse eller andre af vores aktiviteter.

Samtidig vil vi rigtigt gerne lære dig godt at kende, så vi endnu bedre kan matche virksomheder og bestyrelsesmedlemmer. Vi lægger en hel del arbejde i – hver gang vi får en ny søgning – at gennemgå dit CV og se om det passer søgningen. Der skal som regel en del mere til end en maskinel søgning.

Gennem vores store netværk i ind- og udland, hjælper vi med at finde vækstmuligheder for virksomheder og kandidater, så de kan skabe værdi for hinanden.

Find bestyrelsespost

Rekruttering af professionelle og dygtige bestyrelsesmedlemmer er i vækst, siden 2014 har vi besat mere end 30 poster. Det har været alle typer virksomheder – både små og store – inden for industri, produktion, service. Det er både offentlige og private virksomheder.

Kandidaterne er udvalgt især via vores kendskab til deltagerne i netværket Boardmembers Club og blandt tidligere deltagere på vores bestyrelsesuddannelser. Men der er også poster, der er besat direkte blandt kandidater, vi har haft til samtale, og som er registret i vores rekrutteringsbase.
Ikke alle poster har været slået op.

Vores medlemmer har i 2016 fået 426 bestyrelsesposter.
187 af dem fik deres første post.

I 2017 har medlemmerne i første kvartal fået 231 poster.

Du kan blive optaget i rekrutteringsdatabasen

På en obligatorisk optagelsessamtale gennemgår vi grundigt dine ønsker, kompetencer og muligheder. Under samtalen hjælper vi dig også igang med at udforske dine muligheder for at få din første eller næste post. Du får også sparring på, hvad du selv kan gøre for at komme i betragtning til poster.

Optagelse i rekrutteringsdatabase kræver medlemskab af Boardmembers Club eller Premium netværk.

Klik ind på “Bestyrelsesnetværk” herunder og find dit medlemskab.

Hent artiklen “Hvordan får jeg en bestyrelsespost” med gode råd til, hvordan du kommer i betragtning til bestyrelsesposter og hvad du selv kan gøre.

bookmark

Bestyrelsesuddannelse og kurser

Vores bestyrelsesuddannelser er startet tilbage 2007 og i 2013 fik den offentlig anerkendelse med ekstern eksamen. Idag har vi flere uddannelser, der er tilpasset hhv. kandidater, bestyrelsesmedlemmer og virksomheder/organisationer. Uddannelser har til fælles at der fokuseres på fælles mål og retning, godt samarbejde, fælles begrebsapparat, formalia og en masse praktiske værktøjer.

Rekruttering

Netværkforaer

BestyrelsesInstituttets netværk består af 3 forskellige netværk  – Boardmembers Club, Premium og Basis – med hver deres fokus.
Dermed har vi gjort det lettere at være opdateret som bestyrelsesmedlem, virksomhed eller kandidat, så du kan finde præcis den viden, antal møder og øvrige muligheder, som passer dig.

compass

Rekruttering – en tillidssag med strategiske proportioner!

Søgning og udvælgelse af de rigtige kompetencer til den øverste ledelse og bestyrelse er en strategisk opgave, der har afgørende betydning for fremtidig succes. En opgave, der ikke bør overlades til tilfældigheder.

CV sparring

Et bestyrelses CV og et job CV er to meget forskellige ting.

Du kan få sparring til dit bestyrelses CV fra vores bestyrelsescoach og få en afklaring af hvordan og hvor, du vil kunne skabe mest værdi samt hvilke områder, der er dine kernekompetencer etc.
Du får samtidig personlige råd til, hvordan du kommer i spil til flere poster.