CV sparring

Bestyrelses CV sparring

Der er forskel på et job CV og et bestyrelses CV. Først og fremmest skal det give et indtryk af, hvem du er som person og dernæst, hvilke af dine væsenligste kompetencer, der kan gøre en forskel for den/de bestyrelser, du ønsker at sidde i. Desuden skal CV’et beskrive hvilken forskel, du kan gøre for virksomheden.

Du kan få sparring til dit CV fra vores bestyrelsescoach og få en afklaring af hvordan og hvor, du vil kunne skabe mest værdi samt hvilke områder, der er dine kernekompetencer etc.
Du får samtidig personlige råd til, hvordan du kommer i spil til flere poster.

Sparringen koster kr. 3.000,- ekskl. moms.

Som Platin medlem er sparringen gratis.

Processen er:

Bestyrelsescoachen gennemgår det fremsendte CV, og sammenholder det med din LinkedInprofil. På et telefonmøde af ca. 1 times varighed, vil coachen ud over at give dig feedback, spørge ind til dine kompetencer, formål og målgruppe for CV’et samt stille afklarende spørgsmål mm.

Efterfølgende laver du CV’et færdigt, og sender det retur for yderligere kommentarer og evt. korrektur.

Anders Lundberg, Solvicon

Jeg er meget tilfreds med sparringen til mit CV. Specielt var du god til at finde og konkretisere nogle af mine væsentlige kompetencer. Igennem forløbet blev strukturen også bedre og resulterede i et CV som både kan stå alene og tilpasses en specifik virksomhed uden at miste overblikket.

Det blev tydeligt for mig, hvor stor forskel der er mellem et bestyrelses CV og et CV i forbindelse med en stillingsansøgning.

Det siger kunderne

Tak for sparring til et nyt og skarpere CV til bestyrelser. Jeg synes selv, det indeholder alt relevant på begrænset plads og i et overskueligt design!

Ole A. SchouGrowthpartner

“Jeg har modtaget god sparring og hjælp til mit bestyrelses CV af Karen Boa.
Specielt har Karen hjulpet mig med at gøre det konkret og kort. ”

Klaus ThomsenVP, IF forsikring