bestyrelse

Hør mere:

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores rekruttering, bestille materiale eller få et tilbud.

kontakt@bestyrelsesinstituttet.dk

Tel. +45 70 26 33 35

Gå til Rekruttering for virksomheder

Kandidat

Gå til Rekruttering for kandidater

Rekruttering – en tillidssag med strategiske proportioner!

Udvalget af virksomheder, der søger dygtige og kompetente bestyrelsesmedlemmer, er stærkt stigende og rekruttering af kompetente bestyrelsesmedlemmer efterspørges som aldrig før.

I 2016 fik 428 af vores medlemmer en bestyrelsespost. De 187 fik deres første post. I vores portefølje har vi bestyrelsesmedlemmer repræsenteret i mere end 5000 bestyrelser. Den positive udvikling, der er i de virksomheder, der har skiftet bestyrelsesmedlemmer, viser det kæmpe potentiale, der ligger i at have eksterne bestyrelsesmedlemmer.

Søgning og udvælgelse af de rigtige kompetencer til den øverste ledelse og bestyrelse er en strategisk opgave, der har afgørende betydning for fremtidig succes. En opgave, der ikke bør overlades til tilfældigheder.

Du kan få sparring inden du går igang med processen
Flere af vores dygtige kandidater stiller sig gerne til rådighed til et par timers sparring – helt uforpligtende. Du kan få klarlagt, om du kan have fordel af bestyrelse og hvordan du kommer igang. Det kan også være at I har brug for sparring til en bestemt problemstilling, et dilemma eller noget helt andet bestyrelsesrelevant. Det er gratis og uforpligtende. Bare spørg os.

Kompetenceafklarende samtale
Hvis du gerne vil ind i en bestyrelse, er det en god idé at kontakte bestyrelsesinstituttet. Gennem den gratis kompetenceaflarende samtale, vi altid tager med kandidater, kan vi få et bedre kendskab til hvilke bestyrelser, du vil passe ind i. Især fordi vores bestyrelsesrådgiver er særligt uddannet til, at kunne stille de rigtige spørgsmål til dine kompetencer og derigennem lærer dig at kende.

Bestil gratis uforpligtende møde om netop dine/Jeres udfordringer og ønsker.

Bestil samtale på +45 70 26 33 35 eller mail kontakt@bestyrelsesinstituttet.dk