bestyrelse

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Vores store berøringsflade til uddannede bestyrelsesmedlemmer og til vores netværksdeltagere i alle brancher og virksomhedstyper, giver os et unikt kendskab til det enkelte bestyrelsesmedlem. Samtidig har vi gennem mange år opbygget en solid viden om kompetencer, mennesketyper og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Dette kendskab giver os mulighed for at rådgive netop din virksomhed med det rigtige valg af kandidater til både nye og eksisterende bestyrelser.

Du kan få sparring til netop din virksomheds bestyrelse, da rigtigt mange af vores kandidater stiller sig til rådighed helt uforpligtende, i det omfang I aftaler. Skal du igang med at skabe en bestyrelse er det en god ide at bruge sparring, så du ikke falder i de værste faldgruber. Det er kandidater, der har gennemgået vores bestyrelsesuddannelser eller som vi indestår for har tilsvarende træning, og som har solid erfaring med bestyrelsesarbejde.

Mange bestyrelser bliver skabt af en ejerkreds, der hver især har interesser for virksomheden – dette kan ikke anbefales. I stedet bør man vælge en uafhængig bestyrelse, der kun har virksomheden som fokus – ikke ejerne. Bestyrelsens vigtigste formål er stadig at vækste og udvikle virksomheden, til ejernes bedste – men ikke som første prioritet.

Vi tilbyder en række udviklende og inspirerende forløb, der alle styrker bestyrelsesarbejdet. Fra uddannelse til netværk og rekruttering.

Klik ind på de forskellige muligheder herunder: 

Nye indsigter

Det er når omgivelserne ændrer sig, og forandringer i markedet udfordrer virksomhedens ledelse, at bestyrelsen skal vise sit værd.

Dansklærerforeningens forlag gennemgik i 2015 en ændring fra “gammeldags” forlagsvirksomhed til en blomstrende nytænkende virksomhed, der har sat fokus på onlinevirksomhed sammen med forlagsvirksomheden.

”Kommunalreformen og digitaliseringen generelt gjorde, at vi skulle udvikle en ny strategi og i den proces blev vi enige om at styrke kompetencerne i bestyrelsen så de modsvarer de nye krav i omverden,” fortalte Jens Raahauge i en artikel fra www.ejerskifte.dk i 20215.

Det betød at bestyrelsens kompetence skulle have et eftersyn. Gennem et rekrutteringsforløb hos BestyrelsesInstituttet fik Dansklærerforeningen to nye stærke kompetencer, der har været en stor del at det strategiske arbejde, som bestyrelsen har gennemført. Her fik foreningen konkretiseret sammenspillet mellem det forretningsmæssige fokus, bestyrelseskompetencer og de særlige værdier, som den foreningsejede virksomhed bygger på. Gennem udvælgelsesprocessen fik vi adgang til et netværk med stærke kandidater og derigennem har vi fået ændret det strategiske fokus og bedre muligheder for værdiskabende tilsyn.

Gå til særlige kurser for virksomheder

Vi laver individuelt tilpassede bestyrelseskurser, der passer præcis Jeres behov.
I bestemmer selv fokus og vi bygger kurset, finder oplægsholdere, materialer osv.

Rekruttering til din bestyrelse

Rekruttering er en tillidssag med strategisk fokus. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige kandidat fra start af.