Successfull businessmen

Rekruttering

– søger din virksomhed kandidater til bestyrelse eller advisoryboard?

Vores store berøringsflade til uddannede bestyrelsesmedlemmer og vores medlemmer i alle brancher og virksomhedstyper giver os et unikt kendskab til det enkelte bestyrelsesmedlem. Samtidig har vi gennem mange år opbygget en solid viden om kompetencer, mennesketyper og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Dette kendskab giver os mulighed for at rådgive netop din virksomhed med valg af kandidater til både nye og eksisterende bestyrelser.

Vi har siden 2007 uddannet og trænet kandidater til bestyrelser. Det er kandidater, der har gennemgået vores bestyrelsesuddannelser eller som har tilsvarende træning, som vi indestår for, og som har solid erfaring med bestyrelsesarbejde.

Search and Selection

Vi tilbyder en indledende analyse af, hvilke muligheder virksomheden har, som lige nu ikke er dækket af eksisterende kompetencer. Herefter søger og finder vi de kandidater, som har lige netop det, der skal til for, at alle kompetencer er dækket ind. Møder med kandidater kan afholdes i fællesskab. Undervejs bliver hele bestyrelsen involveret og sikrer, at den nye bestyrelse kan samarbejde.

Vi sørger for, at samarbejdet kommer igang, og at virksomheden får værdiskabelse – det er endnu ikke sket, at en virksomhed ikke har fået øje på nye forretningsområder, ideer til et stærkere samarbejde eller har fået fremdrift efter endt forløb.

Vi lægger stor vægt på, at kende både virksomheden og kandidaterne personligt, og vores dygtige konsulenter kan derfor hjælpe med at finde den/de rigtige profiler og kompetencer, der passer til det arbejde, der skal udføres.

Kontakt os på 70 26 33 35 og hør mere, helt uforpligtende.